Een unieke rentingformule

 

Full service renting voor ondernemers

In het dagelijks taalgebruik wordt meestal gesproken over leasing, dat is in ons geval niet correct. EC Rental, de naam zegt het al, verhuurt op lange termijn bedrijfswagens. Relevante informatie over leasing en renting vind je bijvoorbeeld op www.renta.be.

Een bedrijfswagen-contract dat perfect bij je past

Er zijn veel verschillende formules voor leasing en renting op de Belgische markt beschikbaar. Graag maken we je wegwijs in de verschillende mogelijkheden in een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste vergelijking leert maken tussen de verschillende mogelijkheden. We helpen je daarom graag met het vinden van het bedrijfswagen contract dat het perfect bij jou past. EC Rental is het best te omschrijven als een Full-Service Renting formule. Daarbij kiezen we bewust voor een optimale prijs-prestatieverhouding.

Onderhouds- en schaderisico’s tot het minimum beperkt

Onze unieke aanpak houdt in dat we onderhouds- en schaderisico’s tot het minimum beperken voor jong startende of groeiende kleine(re) ondernemers. Concreet betekent dit dat we naast de financiering ook altijd de verlengde constructeurs-garantie afsluiten en een full-omnium verzekering met laag eigen risico. De kans op onvoorziene financiële tegenvallers is daardoor minimaal.

Keuring bij partner-dealer of merk-dealer in jouw buurt

Wat betreft onderhoud hebben we ook een eigen aanpak. Elke bedrijfswagen moet jaarlijks, voor klein onderhoud en inspectie naar een erkende merkdealer. Dat kan de partner-dealer van EC Rental zijn waar ook je bedrijfswagen werd afgeleverd. In dat geval kun je kiezen voor een contract inclusief jaarlijks klein onderhoud.

Omdat veelal de locatie van de partner-dealer niet overeenkomt met je woonplaats, kun je ook kiezen voor een merkdealer bij jou in de buurt. Het jaarlijks klein onderhoud is dan voor jouw bedrijfsrekening. Op deze manier kunnen we jou maximaal en flexibel gebruiksgemak garanderen en EC Rental bespaart op personeelskosten. Voordeel voor beide partijen dus.

Marktconform maandelijks huurtarief

Bij een betere en complete service hoort een, uiteraard nog steeds marktconform, maandelijks huurtarief. Bovendien kan het volledige maandtarief ingebracht worden als bedrijfskosten en dat is fiscaal gunstig. Kort samengevat is onze Full-Service Renting formule geoptimaliseerd naar service, financieel en fiscaal ondernemersrisico en gebruiksgemak.

 
 

Benieuwd wat we jou kunnen bieden?


Contacteer ons