Samen risico delen

 

Coöperatie is samen risico delen

Een oplossing voor jouw hoog risicoprofiel

Omdat EC Rental graag samenwerkt met jong startende en groeiende kleine(re) ondernemers hebben we ons aanbod afgestemd op de specifieke condities voor deze groep ondernemers.

Eigen aan deze groep is een hoger dan gemiddeld ondernemersrisico profiel. Dat is ook meteen de reden dat je vaak niet terecht kunt bij de traditionele aanbieders. Vandaar het BMC (Bedrijfswagen met coach)-project van EC Rental. Jouw succes als ondernemer is immers de beste garantie op een voor iedereen optimale samenwerking.


Financiële buffer die voor jaarlijkse uitkering kan zorgen

Uniek aan het EC Rental-aanbod is dat dit hogere risico door ons wordt gezien als een collectief en persoonlijk voordeel. Voor beide factoren wordt bekeken of een bonus kan worden uitgekeerd.

Tegenslagen vangt EC Rental op door het aanleggen van een financiële buffer. Zo garanderen we de continuïteit en stabiliteit naar klanten en partners. Jaarlijks wordt bekeken of de financiële reserve volstaat op dat moment. Indien blijkt dat er meer dan voldoende buffer werd opgebouwd dan wordt een gedeelte van deze buffer aan alle klanten van EC Rental als bonus uitgekeerd.


Mogelijkheid tot aankoop wagen aan het einde van het contract

Voor de individuele bonus kijken we naar de staat van de bedrijfswagen aan het eind van het contract. Op dat moment wordt de reële marktwaarde bepaald. Indien je voor de wagen gezorgd hebt alsof die van jezelf is zal de restwaarde hoger liggen dan van een bedrijfswagen met veel gebruikersschade.

EC Rental berekent op dat moment het totaal financieel rendement van het contract. Je krijgt dan een aanbod om de wagen zelf aan te kopen. De dan geldende aankoopprijs van het voertuig bij onze merkdealer is daarbij de richtlijn. Je kiest dan of verder blijft rijden met de bedrijfswagen die je zelf goed kent of om deze zelf te verkopen.

In praktijk kiezen de meeste ervoor om EC Rental het voertuig te laten verkopen. Als een betere financieel resultaat wordt gerealiseerd door bijvoorbeeld de nog perfecte conditie van de wagen, dan zal EC Rental jou als klant en bestuurder met een individuele bonus belonen.

Die kan dan weer gebruikt worden bij het afsluiten van een volgend contract of gewoon op jouw bedrijfsrekening gestort worden.

Kortom ook hier biedt EC Rental een voor iedereen optimale dienstverlening.

 

Benieuwd wat we jou kunnen bieden?


Contacteer ons