Hoe we te werk gaan

De eerste stap

Vrijblijvende kennismaking en offerte op maat

 

Nadat de wederzijdse en vrijblijvende kennismaking bekijken we samen of je interesse hebt om door Business Engine begeleidt te worden. Als dat zo is en je ook BE Network lid wilt worden bespreken we in welk bedrijfsvoertuig je mogelijk geïnteresseerd bent. Daarna stellen we een persoonlijke maatwerk offerte voor je op.


De tweede stap

Vergelijken met aanbod van de markt

 

Van ondernemers verwachten we dat zij zich eerst goed oriënteren voordat een contract wordt afgesloten. Daarbij hoort dat je verschillende aanbiedingen van lease- of huurcontracten opvraagt. Je zult verbaasd zijn over de vele verschillen in aanbiedingen en service- en contractvoorwaarden.

Graag helpen we je met het op een rijtje zetten van de verschillende mogelijkheden. Extra voordeel is dat we op deze manier samen continu marktonderzoek uitvoeren zodat we zeker zijn dat EC Rental contracten marktconform zijn en blijven.


De derde stap

Contract afsluiten

 

Alleen als we het er samen over eens zijn dat een goede relatie wordt opgebouwd, sluiten we het op jouw persoon gemaakte maatwerk Full-Service Rentingcontract ook daadwerkelijk af.


 

Benieuwd wat we jou kunnen bieden?


Contacteer ons